FREE pengiriman barang dunya

Wilujeng sumping di TorLaser!

TorLaser mangrupikeun hiji proyék anu dilahirkeun taun 2009 tina sababaraha peminat pikeun dunya laser.
Éta timbul tina kedah nawiskeun situs khusus dina pointers laser kakuatan nyata kalawan harga hargana sahingga kipas naon anu tiasa ngagaduhan produk kualitas profésional dina harga anu pangsaéna.

Beureum Laser

Laser beureum anu mimiti muncul leuwih ti tilu puluhan, ku kituna parantos ngagaduhan harga anu langkung stabil sareng langkung saé. Panjang gelombang poin beureum mimitian ti 630nm nepi ka 670nm. Aranjeunna langkung terang tibatan hejo, tapi tibatan kakuatanna pikeun ngaduruk langkung tinggi. Laser beureum cocog pikeun jinis pamakean: senang, percobaan, presentasi…

Héjo Laser

Petunjuk laser héjo ayeuna dianggo, sabab lampu héjo héjo dugi ka 6 kali langkung terang kana panon manusa tibatan beureum. Panjang gelombang petunjuk héjo mimitian ti 500nm ka 550nm, 532nm didirikeun salaku anu paling umum. Laser héjo idéal pikeun naon waé jinis pamakean: fun, astronomi, fotografi, eksperimen, presentasi, signage, tontonan visual, pégok, moro, airsoft…

Bulao & Violet Laser

Petunjuk laser biru sareng violet nembé muncul, mangrupikeun anu paling ekslusif sareng hésé dipanggihan. The blues ngagabungkeun pisan gede pisan tina greens ku kakuatan pikeun ngaduruk reds. Panjang gelombang penunjuk biru nyaéta 445nm sareng violets 405nm. Laser biru sareng violet cocog pikeun naon waé jinis pamakean: fun, fotografi, eksperimen, presentasi komo blues pikeun astronomi!

MASALAH KAMI

Kakuatan Nyatana

Kit Lengkep

Rek 2 Taun

Taliwang Gancang

Poto Real Sareng Pidio

Harga Pangalusna Terjamin

nuturkeun urang


TAROS KAMI

Upami anjeun aya patalékan, naroskeun ka kami.
Urang bakal ngabales gancang-gancang.